Lifestyle
menu
logo lifestyle
tekstvlak
payoff
facebook
linkedin
email
logo lifestyle
De weegschaal in Balanz
Als u graag wilt afvallen dan biedt Balanz u de mogelijkheid om een afvalprogramma te volgen. Dit programma bestaat uit training en eventueel coaching door de gewichtsconsulent.

Voor dat u gaat trainen wordt er een intake gesprek gehouden waarbij de mate van overgewicht wordt bekeken. U wordt gewogen, uw lengte, het vetpercentage en de bloeddruk worden gemeten. Ook wordt er een conditietest afgenomen en een krachtmeting gedaan. Op basis van deze gegevens en rekening houdend met eventuele lichamelijke klachten en medicijngebruik wordt een persoonlijk trainingsprogramma opgesteld.

pand
Balanz Fysiotherapie
Bamendaweg 36, 3319 GS Dordrecht
078 616 30 33. balanz@planet.nl

Openingstijden:

Maandag t/m donderdag van 08.30 tot 21.30 uur, vrijdag van 08.30 tot 21.00 uur (bovenzaal sluit op vrijdag om 19.00 uur). Zaterdag en zondag van 09.30 tot 12.00 uur. In juli en augustus op zondag gesloten.
De weegschaal in Balanz
Arbeidsreïntegratie
Diabeter Bewegen
Gesprek in Beweging
Gewichtsconsulent
Gezondheidsmanagement
Ontspanningsmassage
Sportmassage
Sportvoedingsconsulent
Testen/Meten bij bedrijven
 
 
Lifestyle
Programma A:
U traint volgens het vetverbrandings programma, deze training is zo samengesteld dat u zoveel mogelijk vetreserves aanspreekt. De trainingen zijn matig intensief. De tarieven zijn gelijk aan de fitnesstarieven.

Programma B:
Als programma A maar met begeleiding door de gediplomeerd gewichtsconsulent. Zij bespreekt met u uw eetgewoonten en uw activiteiten patroon en adviseert u hierin.

Consulten door de gewichtsconsulent worden door de meeste zorgverzekeraars vergoed. Controleer hiervoor uw polisvoorwaarden.

img weegschaal