Fitness
menu
logo fitness
tekstvlak
payoff
tekstonder
facebook
linkedin
email
logo balanz
FYSIO
WELZIJN
logo fitness
BALANZ
Kidz in Balanz
Kidz in Balanz is een beweegprogramma voor kinderen tussen 8-18 jr met overgewicht, Balanz is in 2004 al gestart met dit succesvolle programma, waarbij kinderen door middel van training en voedingsadviezen aan het overgewicht of lichamelijke conditie kunnen werken. De training bestaat uit begeleidde fitnesstraining en/of groepslessen zoals circuittraining of Zumba.

De gewichtsconsulente verzorgt de gewichtsconsulten en geeft ouder(s) en kind(-eren) adviezen in verstandige voedingkeuzes. Elke 3-4 weken wordt uw kind gewogen en wordt de voortgang besproken.
pand
top
Balanz Fysiotherapie
Bamendaweg 36, 3319 GS Dordrecht
078 616 30 33. balanz@planet.nl

Openingstijden:

Maandag t/m donderdag van 08.30 tot 22.00 uur, vrijdag van 08.30 tot 21.00 uur (bovenzaal sluit op vrijdag om 19.00 uur). Zaterdag en zondag van 09.30 tot 12.00 uur (juni, juli en augustus: zondag gesloten).
LIFESTYLE
FITNESS
topboven
logo Kidz
Balanz biedt uw kind een omgeving waar uw kind niet gepest wordt door anderen. Plezier in bewegen staat voorop en het leuke contact met andere kinderen wordt gestimuleerd.

De gewichtsconsulten en begeleiding worden door de meeste zorgverzekeraars vergoed vanuit de basis- of aanvullende verzekering .
Voor vergoeding via de zorgverzekeraar moet er sprake zijn van Obesitas (bel Balanz voor informatie) en moet u worden verwezen door de (kinder-)arts.

Kinderen die geen Obesitas hebben maar wel overgewicht, kunnen ook aan het programma deelnemen (abonnement).
Axé
Bedrijfsfitness
Cardiofitness
Circuittraining
Fifty Fifty
Kidz in Balanz
Krachttraining
Latin Moves / Zumba
Nationaal Bedrijfsfitness
Perfect Pilates
Spinning
 
 
Fitness